2023 - Parent Card - Clip card 10st
2023 - Parent Card - Clip card 10st
2023 - Parent Card - Clip card 10st
2023 - Parent Card - Clip card 10st
Sehen & Unternehmen

2023 - Parent Card - Clip card 10st

För föräldrar eller familjen som gillar flexibilitet. Gäller för sammantaget 10 klipp (entréer) under säsongen.

Säsongs-föräldrakortet. Kortet gäller för två anhöriga till ett barn som har säsongskort. Kan till exempel vara mamma och pappa, pappa och farmor eller någon annan familjekonstellation.

Vilka två som kortet skall gälla för anges vid registreringen. Kortet är ett klippkort som gäller för totalt 10 enskilda inpasseringar under sommaren 2024. Det går självklart bra att båda innehavarna använder kortet samma dag och då registreras två inpasseringar på klippkortet.

 

Observera att maximalt två klipp/inpasseringar gäller under en besöksdag.


Glöm inte att ta med dig biljetten, utskriven eller som e-biljett i din telefon, den löses sedan in mot ett klippkort i huvudentrén till Kneippbyns Sommarland.

 

TÄNK PÅ ATT

 

• Köpt Föräldrakort återlöses ej. 

• Har du frågor om ditt kort besöker du vår servicedesk som du hittar vid huvudentrén till Sommarland. 

• Tänk på att föräldrakortet är en värdehandling och att borttappat kort/band ersätts ej.

• Återbetalning sker ej.

 

ÄR DU REDO FÖR SOMMARENS ROLIGASTE DAG? 

 

På Sommarland hittar du Villa Villekulla, huset från filminspelningarna är idag ett spännande lekmuseum, passa även på att träffa Pippi. Antingen vid sångstunden eller Pippiteatern (som spelas 24/6-14/8-24). I nöjesparken finns över 25 aktiviteter, nya Piratfallet och Storm, flygande båten, linbana, mängder av hoppslott och studsmatteland. Helt enkelt mycket bus, hopp och lek - allt för en lyckad dag.

Självklart väntar också någon skojig nyhet.

 

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Halfpipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snabbt sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll. Gärna med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor, vältempererad pool och området skapar en riktigt härlig lounge-känsla med schysst käk bland palmerna.


Samtliga biljettalternativ


Entré och inpassering

Entré och inpassering sker via huvudentrén till Sommarland eller entrén till Vattenland.


Köpvillkor biljetter