2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
2023 - Season Card
Sehen & Unternehmen

2023 - Season Card

Vårt säsongskort gäller, precis som det låter, hela säsongen 2023. Ett utmärkt val för dig som vill uppleva Kneippbyn flera gånger om i sommar.

Säsongskortet för både vuxna och barn Kortet är personligt, gäller alla gäster som fyllt 3 år och gäller sedan för hur många inpasseringar till Sommar- och Vattenland som helst sommaren 2023.


Glöm inte att ta med dig biljetten, utskriven eller som e-biljett i din telefon, den löses sedan in mot ett säsongskort eller säsongsarmband i huvudentrén till Kneippbyns Sommarland.


TÄNK PÅ ATT


• Köpt säsongskort återlöses ej. 

• Har du frågor om ditt säsongskort besöker du vår servicedesk som du hittar i huvudentrén till sommarland. 

• Tänk på att både säsongskortet och säsongsarmbandet är en värdehandling och att borttappat kort/band ersätts ej. Går bandet av, tar du med dig det trasiga bandet till oss vid nästa besök så byter vi det mot ett nytt. Du måste då ha med ditt bokningsnummer och legitimera dig. Är det ett barn måste målsman vara med. 

• Det är viktigt att du säsongskortsgäst sköter dig när du är gäst och besöker Sommar och Vattenlandet. Om säsongskortet missbrukas eller innehavaren ej följer de regler vi har i nöjesparkerna kan säsongskortet dras in. Återbetalning sker ej.


ÄR DU REDO FÖR SOMMARENS ROLIGASTE DAG? 


På Sommarland hittar du Villa Villekulla, huset från filminspelningarna är idag ett spännande lekmuseum, passa även på att träffa Pippi. Antingen vid sångstunden eller Pippiteatern (som spelas 26/6-16/8-23). I nöjesparken finns över 25 aktiviteter, nya Piratfallet och Storm, flygande båten, linbana, mängder av hoppslott och studsmatteland. Helt enkelt

mycket bus, hopp och lek, allt för en lyckad dag.

Årets nyhet är berg- och dalbanan Kalkracet.

 

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Halfpipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snabbt sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll. Gärna med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor, vältempererad pool och området skapar en riktigt härlig lounge-känsla med schysst käk bland palmerna.

 

Samtliga biljettalternativ

 

Entré och inpassering

Entré och inpassering sker via huvudentrén till Sommarland eller entrén till Vattenland.


Köpvillkor biljetter