Campingtomt 10x8 m med el
Campingtomt 10x8 m med el
Campingtomt 10x8 m med el
Boende Camping

Campingtomt 10x8 m med el

Campingtomt 10x8 m för tält, husvagn eller husbil på Visby Strandby.

Platsen ligger mot havet med en vacker havsutsikt från nästan alla tomter. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Campingtomterna ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar, toaletter, tvättstuga samt goda kokmöjligheter.
Till alla platser ingår el (Europa standard 1-fas, 230 volt). Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. Några minuters dusch bjuder vi dock alltid på.

På platsen kan EN enhet (tält, husbil, husvagn) ställas upp. Notera att enligt brandskyddets rekommendationer måste tält och boende-ekipage placeras på ett avstånd om 2 m från varje sidas tomtgränser.

Hela området erbjuder WiFi.

Specifik plats kan hos oss inte bokas i förväg, ni kan däremot lämna ett meddelande till oss om ni har specifika plats-önskemål så försöker vi uppfylla era önskemål vid platsfördelningen som sker kvällen före er ankomst, notera att det är önskemål och inga garantier kan ges.

På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning.