DUBBELRUM MED TERASS
DUBBELRUM MED TERASS
DUBBELRUM MED TERASS
DUBBELRUM MED TERASS
DUBBELRUM MED TERASS
Boende Hotell och rum Hotell

DUBBELRUM MED TERASS

Våra dubbelrum med terrass erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Med en generös yta på 40 kvm kan ni enkelt ta med er cykel-, seglings- eller kanske kitesurfingutrustningen. För gäster med bil finns parkering precis utanför rummet. Och ditt husdjur får också komma med mot en extra avgift. Passar 2 - 4 personer.

Våra dubbelrum med terrass erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Med en generös yta på 40 kvm kan ni enkelt ta med er cykel-, seglings- eller kanske kitesurfingutrustningen. För gäster med bil finns parkering precis utanför rummet. Och ditt husdjur får också komma med mot en extra avgift.

I rummet finner ni en bekväm dubbelsäng på 180 cm och en skön bäddsoffa som rymmer två barn eller en vuxen. Vid behov kan vi även ordna med en extra bädd. Behöver ni jobba en liten stund går det bra vid köksbordet. Kring soffan samlas ni och alla får plats. Uteplatsen är möblerad med bekväma utemöbler, perfekt för att avnjuta en solig frukost som ni enkelt kan hämta från vår matsal. Om ni önskar kan ni även låna en grill och njuta av att laga er egen middag.

Rummet är utrustat med en hall, ett badrum och ett litet kök för er bekvämlighet. Under lågsäsong, när vi inte erbjuder frukost, är ni välkomna att köpa och tillaga era måltider här på plats.