Högberga Gård
Högberga Gård
Högberga Gård
Högberga Gård
Högberga Gård
Högberga Gård
Högberga Gård
Högberga Gård
Högberga Gård
Boende Hotell och rum Hotell

Högberga Gård

Med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård. Konferensanläggningen är centralt belägen på Lidingö och byggdes av konstmecenaten Klas Fåhraeus år 1911. Idag erbjuds extravaganta möten i form av konferens, bröllop, weekends och fester.

Med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård. Konferensanläggningen är centralt belägen på Lidingö och byggdes av konstmecenaten Klas Fåhraeus år 1911. Idag erbjuds extravaganta möten i form av konferens, bröllop, weekends och fester. Högberga Gård är både Svanenmärkt och +KlimatPositiv. I september år 2010 öppnade vi Sveriges första toscanska vinfabrik och under våren 2016 slog vi upp dörrarna till Högberga Havsspa.
 
Högberga Havs-SPA
- Varm källa, jacuzzi, bastu och relax
Högt uppe på berget, skjuter Paviljongen tillsammans med den varma spa-källan kaxigt ut över havet. Här kan upp till 40 personer njuta av bad, bastu, relax och ljuvliga solnedgångar över Stockholms inlopp. I Paviljongen finns jacuzzi och bastu med havsutsikt, kallbad utomhus, relax samt bar och i den varma utomhuskällan kan 16 personer samtidigt vistas i det 38-gradiga källvattnet. Badkläder och handdukar finns i / utanför omklädningsrummen och din badrock finner du på ditt hotellrum. I baren finns öl, vin, snacks och cider och för den som önskar erbjuder vi sköna spa-behandlingar.
Entré till Högberga Havsspa ingår för alla övernattande weekendgäster.