Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Norrvange Stugor
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

Norrvange Stugor

Välkommen till Norrvange Stugor!
Dessa mysiga timmerstugor ligger strax utanför Kappelshamn på Norra Gotland och byggdes 1994 av Gotlands största ishockeyprofil, Håkan Loob. ​

På platsen där stugorna nu ligger låg det för länge sedan en bondgård. Rester av trädgården finns kvar och syns tydligast i den syrenhäck som bitvis omger stugorna.

Stugorna är välisolerade så varför inte komma och bo även när det inte är högsommar. Våren med havsöringsfisket och försommaren med all grönska. Hösten brukar vara underbar med lugnet som följer efter en hektisk sommar.
Vi har 5 stugor, alltså 30 bäddar totalt. Stugorna ligger vid den lilla byvägen mellan skog och öppna åkrar, lugnt och avskilt och mycket barnvänligt utan genomfartstrafik. Varje stuga har 3 sovrum, stort allrum, kök och toalett.

Bastu med relax:
Till husen hör ett gemensamt "servicehus". I det huset finns bastu med tillhörande relaxutrymme samt dusch.
Här finns också möjlighet till klädvård med tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Norra Gotland har en fantastisk miljö och natur, bl a med den underbara stenkusten, långa sandstränder och gamla kalkbrott att utforska eller bada i, fina fiskevatten med havsöring och mycket mer!

Gotland Ring, för de motorintresserade, ligger bara ett par kilometer bort.

Vi hoppas att alla tidigare gäster vill komma tillbaka och att ni som inte varit här tidigare känner er riktigt välkomna!