Burgsvikens Strandby
Burgsvikens Strandby
Burgsvikens Strandby
Burgsvikens Strandby
Burgsvikens Strandby
Burgsvikens Strandby
Burgsvikens Strandby
Boende Camping

Burgsvikens Strandby

Burgsvik är hetast på den Gotländska landsbygden.
En timmes bilresa söderut från Visby ca 7 km norr om Burgsvik hittar du i Sudrets hjärta denna nya anläggning.

Burgsvikens Strandby är en komplett anläggning med bus, bad och boende kommer att ge er en härlig semester med många glada minnen. Närheten till det lilla samhället Burgsvik gör detta till ett enkelt och bekvämt boende på södra Gotland. En bra utgångspunkt för utflykter om man vill det, men framförallt en anläggning för att njuta och aktivera sig efter egna önskemål.

Alla våra campingtomter ligger på en äng med stor möjlighet till havsutsikt. Ett bra boende för den som vill vara nära havet! Vi erbjuder ett boende med stor chans till fina kvällar med fantastiska solnedgångar.

I servicehusen finns dusch och wc. Här erbjuds även möjlighet att nyttja tvättmaskin. Vidare finns kök med bra kokmöjligheter.

Det har funnits en camping i Fidenäs sedan 1939. Detta får oss att tro att Fide Camping var en av de första campingarna på ön och väldigt tidiga i riket. Känslan kommer vara som på 80 talet fast uppiffat där vi lagt lite extra kärlek på servicehusen i en tidsenlig stil. En unik lekplats och ett havsbad ingår i avgiften.

Då vi är en mindre camping – med ca 30 tomter av olika storlekar – bör du förboka en campingplats innan du åker till Gotland. Vi erbjuder ett lugnt boende på Sudret, Gotland.

Varmt välkomna på till ett magiskt boende på Burgsvikens strandby anläggningen är en naturcamping belägen i Fidenäs. Vi är ett prisvärt boende, alldeles vid havet i Fide vid Burgsviken.


Närmaste badstrand finner du vid Käldhagen ca 4 km söder ut mot Burgsvik, en långgrund och välskött strandIncheckning kl 15:00 utcheckning kl 12:00

Bemanning kommer finnas på anläggningen mellan vecka 26 och 32.