Campingstuga
Campingstuga
Campingstuga
Boende Hotell och rum Hotell

Campingstuga

Stugor på 26 m2 som ligger fint på gården och intill Närsån, mitt bland ankor, höns och fotbollsmål och strax bakom i en hage går hästarna och betar. I stugan finns 7 bäddar.
Dett boenden har tillgång till servicebyggnader på gården med 14 toaletter, 11 duschar och ett gemensamt kök. Samtliga boenden är väl prisvärda och mycket bra som Bed & Breakfast boende och i kombination med arrangemang, ex. fotbollsläger och skolresor. Vi har olika alternativ som passar enskilda besökare likaväl som grupp

Direkt när man kommer in så finns två våningssängar, 120 cm underslaf och 80 cm överslaf, i ett rum innanför finns två enkelsängar och ovanför finns ett sovloft med en dubbelsäng 140 cm. Servicebyggnaden ligger ca 30 m ifrån och där finns toaletter, duschar, kök, uteplats och grill. Det är också där vi serverar frukost var dag mellan kl 08,00-10,00.
Inga husdjur är tillåtna i stugan men vi erbjuder annat boende där husdjur är välkomna
Grillkvällar kan ordnas på beställning.
Inom 2 km finns sandstrand, 18-håls golfbana, välsorterad ICA affär, chokladfabrik, cykeluthyrning, spelplatsen ”NärsakarScen” vandringsled "Linnéstigen" och Idrottsplats med tennisbana.
Allergivänligt – inga husdjur tillåtna
Rumsfördelning: 2 sovrum och sovloft
Sovrum 1: två våningssängar 120 cm nertill 80 cm överslaf
Sovrum 2: två enkelsängar
Loftrum 3: dubbelsäng 140 cm