Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Ekegården
Boende Hotell och rum Hotell

Ekegården

Välkommen till Ekegården och södra Gotland.

En plats för kursen, eventet, retreatet och eller för co-living på sommaren. Ekegården tar också emot för grupper med hel- eller halvpension. I huvudbyggnaden finns plats för co-living/co-working / yoga / quit zone, spelhörna / biljard, galleri och en stor trädgård med avskilt läge utmärkt för rekreation & vila.

Ekegården med sin huvudbyggnad som är Ekegårdens hjärta har 12 rum och 900kvm inomhus yta med flera olika möjligheter. Bestående av rum och dusch/wc på övervåningen täcker hela bottenvåningen restaurang-del, lounge med biljardbord och stor samlingssal med scen. Denna byggnaden är en av tre byggnader på gården. 
 
Den öppna bottenytan täcker 350 kvm och har två eld-städer, varav en öppen. Möjligheter till att använda mötesteknik och PowerPoint finns på två ställen, i restaurang-delen och i den stora samlingssalen. Ett högtalarsystem finns att använda i alla tre delar. Fri Wi-Fi. Whiteboard och stående pappersblock finns. Dessutom finns två scener med möjlighet till allt från karaoke till musikframträdanden. En mindre i restaurangen och en större i stora salen. Utmärkt för co-working/workation, yoga, rekreation och nöje.  
 
Ekegårdens andra byggnader heter Gudings med sina 9 rum och kök med tillhörande matrum och Bölske med sina 10 rum och vardagsrum i mitten. 
 
Vid storgrupper över 40 personer används alla tre byggnaderna. På Ekegården kan upp till ca 70 personer ha kurs, läger, event och/eller retreat / möte. På sommaren används gården som ett co-living community för didigtala nomader, remote workers eller andra som vill dela en erfarenhet av samboende. På platsen finns också ett meditationscenter med kursverksamhet & meditation öppen för boende och för grupper som vill boka aktivitet där.