Färdiguppställda Tält i Tältbyn- Small
Färdiguppställda Tält i Tältbyn- Small
Färdiguppställda Tält i Tältbyn- Small
Färdiguppställda Tält i Tältbyn- Small
Färdiguppställda Tält i Tältbyn- Small
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

Färdiguppställda Tält i Tältbyn- Small

Uppställda canvastält för 1-2 personer. Här sover du i riktiga sängar och du slipper ta med dig både tält och luftmadrass. El finns i tältet. Nära till servicehus med dusch, toalett och kök. WiFi ingår. Parkering finns nära stugan. Tältet är rök- och djurfritt

Uppställda canvas-tält för två personer. Tältet är 3m i diameter och står på en rejäl trätrall. Detta är det perfekta alternativet för dig som vill slippa ha med dig och slå upp eget tält. Dessutom kan du lämna luftmadrassen hemma, här får du sova skönt i riktiga sängar. Dessa tält är ej att förväxla med tidigare produkter där det funnits mer möblemang och utrustning.

Detta är enkel övernattningsprodukt där tält och 2 sängar (80cm) ingår. Täcke och kudde finns, sängkläder har du med dig. Semesterstolar ”typ Brassestolar” finns att hänga i, när du njuter av solnedgången. El för belysning och t ex. laddning av telefon/data finns framdraget till tältet. Resten i utrustningsväg har du med dig själv.

Nära till servicehus med alla faciliteter som toalett, duschar, kök och tvätt. Husgeråd ingår ej.

Lakan och handduk ingår ej och tältet lämnas väl städad vid avresa. Slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Vi erbjuder fri WiFi för anläggningens gäster. Parkeringsplats ingår och finns nära tältet.

Rökning i eller i anslutning till tältet är inte tillåten utan endast på angivna platser. Hundar är fina men här håller vi dem utanför.

På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Barn/ungdomar under 18 år som reser och bor med föräldrar är Ok.

Vecka 29 (13/7 - 20/7 2024) är det skärpt åldersgräns. Den person som står ansvarig för bokning skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan under hela vistelsen beroende på vad som bokas.