Frejs Magasin • Hotell
Boende Hotell och rum Hotell

Frejs Magasin • Hotell

Den renoverade gamla magasinsbyggnaden från 1890, idag kallad Frejs Magasin, ligger bara ett stenkast från Ljugarns fantastiska sandstrand och är omgiven av östra kustens speciella atmosfär med vacker natur och trevliga restauranger.

Här i huset finns både hotellrum och de något enklare pensionatsrummen, men även lägenheter. Samtliga objekt är uthyrningsbara hela året. Fastigheten har även ett vackert lusthus för gästerna och här finns också möjlighet att grilla ute under sommarkvällarna. Ett staket av järnsmide runt fastigheten gör gården till en säker och omtyckt lekplats för bollspel och annat kul för barn och vuxna etc. Stor parkering . Många utemöbler och grillar finns att låna. Bara 100 korta meter till Ljugarns klassiska badstrand.

Totalt finns 22 rum varav de flesta dubbelrum, men även trebäddsrum och fyrbäddsrum. En del rum har dusch/toalett korridoren.

Det finns två kök som kan användas av samtliga rumsgäster. Alla rum har nya resårsängar med bra komfort (endast i 4-bäddsrum kan det vara våningssängar). Alla rum har TV (SVT1, SVT2 & TV4). Rummen är ljusa och trevliga och är rymliga med viss basinredning.

I priset ingår frukost och lakanset.