Gåsen Out Lägenheter
Gåsen Out Lägenheter
Gåsen Out Lägenheter
Gåsen Out Lägenheter
Gåsen Out Lägenheter
Gåsen Out Lägenheter
Boende Stugor och lägenheter Lägenhetshotell

Gåsen Out Lägenheter

Välkommen till Gåsen Out, en trevlig mötesplats och ett prisvärt boende i lägenhet eller hotellrum för alla er som vill se och uppleva fantastiska Storsudret (södra Gotland), alla tider på året!

Gåsen Out ligger i Björklunda ca 1,5 kilometer utanför Burgsvik i en vacker miljö med naturen och havet runt hörnet. För din rekreation och nöje har vi två professionella padelbanor, en volleyboll- och en boulebana.

Boendet består av dubbelrum (standard eller mini) och lägenheter med kök eller Trinettskåp. Alla rum och lägenheter har badrum med toalett och dusch samt nya sköna sängar från det svenska sängmärket Hilding Anders.

Under sommarens högsäsong är caféet öppet, där det serveras varm mat samt vin och öl. Vi rekommenderar även Restaurang Grå Gåsen på Hotell Grå Gåsen (beläget 1,5 km från Gåsen Out). Restaurangen är öppen från midsommar fram till slutet av augusti och några utvalda helger under lågsäsong. En cykel- och promenadväg på de gamla järnvägsspåren ända ner till Burgsviks Hamn förbi Grå Gåsen.

På sommaren serveras en frukostbuffé (ingår i priset för hotellgäster och tillhandahålls lägenhetsgäster mot en extra kostnad) Under högsäsong är hotellet välbemannat, men under lågsäsong drivs hotellet av personal från Hotell Grå Gåsen som sköter anläggningen vid behov. Nyckel och frukostpåse finns då utställda i storstugan på Gåsen Out

Gåsen Out passar även utmärkt för dig som tillfälligt arbetar på södra Gotland och behöver någonstans att bo. För längre vistelser under lågsäsong, vänligen kontakta oss direkt på info@gragasen.se.