Glampingtält De Luxe 2+1 bädd, 15kvm
Glampingtält De Luxe 2+1 bädd, 15kvm
Glampingtält De Luxe 2+1 bädd, 15kvm
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

Glampingtält De Luxe 2+1 bädd, 15kvm

Fina uppställda glampingtält med fyra bäddar om 20 kvm på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Glamping erbjuder bekvämligheten från en stuga med enkelheten av friluftsliv. Dusch, toalett och kök finns i närliggande servicebyggnad. Möblerad altan mot havet och solnedgången. Parkering ingår i dygnspriset. Rökning i tältet och på altanen är inte tillåten. Hundar och husdjur är fina men i glampingtälten håller vi dem utanför.

Glampingtälten är ca 15 kvm stora, moderna och har två bäddar med möjlighet till en extra bädd. Tälten har en dubbelsäng (2x80 cm) samt en separat enkelsäng. Sittpuffar, bord, kylskåp. El, belysning och en värmefläkt. På altanen mot havet finns en loungemöbel.

Husgeråd och köksutrustning finns ej.

Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår dock tio minuter dusch per dag, fördelat på ett duschkort (tänkt till 1-2 personer). För tillkommande personer kan familje-duschkort med mer duschtid köpas.

Lakan och handduk medtages och tältet lämnas väl städad vid avresa. Slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Campingen täcks av wifi. Parkeringsplats ingår och finns i närheten av tältet.

Rökning i tältet och på altanen är inte tillåten utan endast på angivna platser. Hundar är fina men i dessa tält håller vi dem utanför. På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Barn/ungdomar under 18 år som reser och bor med föräldrar är Ok.