Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Hotell Visby Börs
Boende Hotell och rum Hotell

Hotell Visby Börs

Välkommen till Hotell Visby Börs, Visbys äldsta och samtidigt nyaste hotell. Som åter öppnar portarna på vackra Strandgatan i Visby innerstad. Hotell Visby Börs är ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och sober stil.

Hotell Visby Börs är ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och sober stil. Vi vill låta det vackra packhuset från 1200-talet, de murriga stenväggarna och historiska detaljerna få sätta känslan, och vara det vi vill lyfta fram när vi noga valt detaljerna i inredningen. Färgerna är varma, mjuka och i naturens toner.
Alla rum har inretts med en varm, ljus ton på väggarna och tillsammans med ett gediget mörkt trägolv och kalkstensdetaljer skapat vår bas. Alla rum är unika och inredda med största omsorg i varje detalj, med tyger och färger som både inspirerar och ger en elegans till rummet. Lyxiga möbler och inredningsdetaljer från fantastiska interiörmärket Artwood skapar stilen som ger det gamla Packhuset en modern och sober stil.
 
Hotell Visby Börs vill ge dig den bästa starten på dagen, det är därför vi alltid lägger mycket kärlek både på presentationen och på servicen. Att laga så mycket som möjligt från grunden är något vi strävar efter. Vi väljer noga våra produkter där hållbarhet är ett stort fokus. Det är viktigt för oss att det ska finnas något för alla, därför finns det varje dag gott om gluten och laktosfria alternativ, meddela oss gärna så tillgodoser vi specialkost så gott vi bara kan. Vi vill erbjuda dig en vackert framdukad och välsmakande frukostbuffé där du möts av valen av både varma och kalla frukostalternativ, den hälsosamma frukosten och det man ibland vill unna sig när man vaknar på hotell, goda bakelser som doftar långt ut i korridoren.
 
Alla rum är utrustad med modern teknik, gratis WiFi, flatscreen och kabel-tv. Safteybox och minibar med ett noga utvalt sortiment av till största del lokalproducerade produkter. Alla badrum är helkaklade med vackert kalkstensgolv och vita kaklade väggar i tegelstensförband.
På Hotell Visby Börs älskar vi djur men tyvärr får de inte vistas i våra rum. Givetvis är hela anläggningen rökfri. Vi även valt bort att bädda med dun med tanke på allergier.
 
Varmt välkommen!