Ihrebadens Vandrarhem
Ihrebadens Vandrarhem
Ihrebadens Vandrarhem
Boende Hotell och rum Vandrarhem

Ihrebadens Vandrarhem

Bo 40 meter från stranden i charmiga Ireviken 3 mil norr om Visby. En 2 km lång badstrand mellan klintarna gränsande mot Gotlands största naturreservat. Njut av god mat, trevligt umgänge samt storslagen natur. Populär anläggning halvvägs till Fårö!

Exklusiva Ireviken har "tyvärr" varken campingplats eller sommarland. Den anrika anläggningen Ihrebaden ligger inklämd 40 m från havet mellan det gamla fikseläget och den stora öppna stranden. Attraktiv semesterort lite vid sidan om allfartsvägen.

RESTAURANGEN

Tyvärr har vår restaurang brunnit ner men vi är nu i januari 2018 sysselsatta med en uppbyggnad. I sommar skall vi försöka ha en viss servering med tillfälliga lösningar som vi hade i slutet av sommaren 2017.

Fälj vår hemsida www.ihrebaden.se och se utvecklingen!

VANDRARHEMMET
I separat hus 30 meter från vår Restaurangen ligger vårt vandrarhem med 28 bäddar i 12 rum. Alla rum utom två har egen ingång och uteplats via altan. Dusch och WC finns i Vandrarhemmet samt i separat servicehus som också har fullständigt utrustat kök för självhushåll samt samlingsrum med tv och Wifi.

Sänglinne och handdukar kan hyras. Bör bokas i samband med rumsbokningen för att garantera att lakan finns när gästen anländer. Glöm ej att boka ett set per person !

Incheckning till Vandrarhemmet kan ske tidigast kl 16 och utcheckning senast kl 11.

Rökfritt inomhus !

Husdjur är inte möjligt att ha i rummen med undantag för några mindre rum med egen altan på nedre plan. Kontakta oss för information info@ihrebaden.se eller 072 0091429

ÖVRIGT
Kiosken med godis och glass, boulebana, beachvolley, mindre fotbollsplan mm mm.

I närheten finns Ihre Gård med massor av familjeaktiviteter, djur, hästar, minigolf samt Mix Ranch med sitt sommarland och pool. Motionsspår i närheten samt vid friluftsanäggning Gardestugan, 4 km. .

Ett begränsat antal cyklar finns att hyra på plats. Kan bokas per telefon 070 5488812

Sist och inte minst har vi fritt bredband, WiFi !