Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Kalk Hotel
Boende Hotell och rum Hotell

Kalk Hotel

Vi är ett varmt och välkomnande boutiquehotell mitt i världsarvsstaden Visby. Vi erbjuder tjugoen unikt inredda rum; med stilren interiör och detaljer i gotländsk kalksten. För att inte tala om läget och utsikten över staden, havet och vackra Almedalen.

Hotellet är beläget på Strandgatan, i en vacker byggnad från 1600-talet, varsamt renoverad med stilren interiör och gotländska detaljer. Här finns 21 rum som alla bjuder på härliga ljusinsläpp, sköna sängar från Jensen och lyxiga badrum med gotländska kalkstensdetaljer. Frukost ingår alltid i priset.
Några rum har balkong med utsikt över staden, havet och vackra Almedalen - Perfekt för att njuta av morgonens första kopp kaffe, en siesta efter en härlig dag i Visby eller varför inte ett glas bubbel innan middagen på någon av stans fantastiska restauranger.
Frukostbuffé:
Kalk Hotel vill ge dig den bästa tänkbara starten på dagen, därför lägger vi ner extra mycket tid på vår frukostbuffé. För oss är hållbarhet viktigt och att det finns något för alla, även om du har en allergi eller äter specialkost så hindrar det inte oss från att servera dig en härlig frukost med en hälsosam twist. Bland de nybakade bröden hitta ni våra hemmagjorda müsli och granola, energishots.
Frukostbuffén dukas upp vardagar 07:00 - 10:00 och helgdagar 08:00 - 11:00.
Hela hotellet är rök- och djurfritt. Hotellet accepterar ej kontant betalning.
Varmt välkommen!