Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Kustparken B&B
Boende Hotell och rum Bed & Breakfast

Kustparken B&B

Kustparken B&B är ett boende för den miljömedvetna som önskar koppla ifrån stress och krav för att samla energi och njuta dagen, platsen, Fårösund med dess omgivningar. Inom 5-10 minuters promenad finns tillgång till affär, restauranger, café, gym, simhall och inte minst, havet. Eller njut i Kustparken B&Bs trädgårdspark och skog.
Välkommen att boka juni - augusti 2024!

Öppet för bokningar 1 juni - 31 augusti 2024.
 
Kustparken B&B är det första hus man möter då man åker mot fd KA3. Här finns närhet till det mesta, affär, caféer, restauranger, museum, naturstigar, cykelvägar och inte minst Fårö. Men först bör man upptäcka Fårösund med omgivning! Fårösund är ett samhälle på frammarsch med ett fantastiskt läge vid sundet över till Fårö. Här finns unika natur- och kulturmiljöer. Hela platsen, som en gång var Vakthus för militära marinbasen KA3, har nu omvandlats till ett hem, med B&B.
 
Kustparken B&B är ett litet B&B med fyra uthyrningsrum i olika storlekar. I varje rum ingår frukost, lakan, handduk och slutstädning samt parkering. I huset finns wifi och tillgång till kylskåp, vattenkokare och mikro plus tillgång till allrum och stor trädgård/park och en liten skog.
 
Frukost serveras mellan kl 07.30 -10.00
Närproducerad och/ eller ekologisk. I stort vegetarisk. Ange vid bokningen om du har allergier.
 
Kustparken B&B utvecklar sig ständigt för ett mer hållbart boende. Några exempel på lösningar för att minska förbrukningen av Gotlands dricksvatten, som är en bristvara, speciellt under sommaren, har extremt snålspolande toaletter installerats samt speciella duschmunstycken. Huset har solceller som producerar ca 1/3 av fastighetens totala energiförbrukning (året runt). Till det görs hållbara inköp, så långt det går, lokalprodecerat och/eller ekologiskt till frukosten, så långt det går. Kaffesumpen får rosrabatterna m.m..
 
 
 
 
Hyr enkelt cykel eller bil i Fårösund, se www.kustparken.se
 
Kustparken B&B vaktas av katten Busen, så tyvärr inga pälsdjursallergiker.