LILLstugan 4 bäddar, 10 kvm
LILLstugan 4 bäddar, 10 kvm
LILLstugan 4 bäddar, 10 kvm
LILLstugan 4 bäddar, 10 kvm
LILLstugan 4 bäddar, 10 kvm
LILLstugan 4 bäddar, 10 kvm
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

LILLstugan 4 bäddar, 10 kvm

Små fina stugor med fyra bäddar om 10 kvm på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Små fina stugor med fyra bäddar om 10 kvm på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

En välplanerad och fin campingstuga med plats för fyra personer. Stugan är utrustad för självhushåll och har en liten veranda under med utemöbler. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Stugorna är 10 kvm stor men rymmer det mesta - ett rum med två våningssängar, matmöbel, kyl, spis, micro, kaffebryggare och köksutrustning (enkel). Stugorna har inget rinnande vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder WC, duschar samt även tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2personer), för tillkommande personer kan mer duschtid köpas.

Även slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. En parkeringsplats finns i närheten av stugan.

Hundar är varmt välkomna i dessa stugor.

På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Vecka 29 (13/7 - 20/7 2024) är det skärpt åldersgräns. Den person som står ansvarig för bokning skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan under hela vistelsen beroende på vad som bokas.