Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Mickels Turistgård
Boende Stugor och lägenheter Lägenhetshotell

Mickels Turistgård

Nära en av Gotlands vackra sandstränder, strax utanför den lilla byn När och inom gångavstånd till golfbana ligger Mickels Turistgård, en bekvämt inredd f.d. bondgård. Njut av din semester i en härligt lantlig miljö med bra läge. Se https://www.mickels.se/

Lägenheterna/husen ligger utan insyn till varandra runt en stor öppen gräsplan. Samtliga boenden har fullt utrustade kök för självhushåll med husgeråd, spis, micro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, kyl och frysfack samt egen uteplats med trädgårdsmöbler och grill. TV med basutbud finns i alla lägenheter och parkeringsplatser finns på gården. På gårdsplanen finns utrymme för lek och spel som t.ex. kubb, krocket, badminton och fotboll. Flera spel, rack och bollar finns att låna. Vi har också ett pingisbord inomhus. För de minsta finns en sandlåda och några gungor.

Östra Gotland och När har en fantastisk natur och ett vackert kulturlandskap. Att besöka Närsholmen eller området vid Nabben eller Djaupby är en upplevelse. Här passar det utmärkt att cykla och vandra! På östra Gotland finns många fina badstränder och ett rikt kulturliv att upptäcka. Gården ligger på "landet" granne med bondgårdar där det finns kor, lamm och hästar. Det innebär att det ibland också kan "dofta som på landet" och att det finns flugor och småkryp. Vi har också en hund på gården.

Mickels ligger ca 800m från Närs golfbana. Banan är en 18-håls naturbana i öppen terräng med inslag av skog i fin Gotlandsnatur nära havet. I anslutning ligger också en restaurang och golfshop. I närområdet finns bl.a. ICA-butik, gårdsbutiker och bageri.