Mulde Gård och Fritid
Mulde Gård och Fritid
Mulde Gård och Fritid
Mulde Gård och Fritid
Mulde Gård och Fritid
Mulde Gård och Fritid
Mulde Gård och Fritid
Mulde Gård och Fritid
Boende Stugor och lägenheter Lägenhetshotell

Mulde Gård och Fritid

Mulde Gård är en liten lugn Strandgård i kulturbygd med rika möjligheter till naturupplevelser och ett rikt djurliv. Gården är naturskönt belägen, omgärdad av vackra fågelrika dammar, skog och strandängar. Våningar och hus i vackra omgivningar. Egen strand och skog. En plats att upptäcka, utforska och uppleva. En plats för återhämtning och rekreation.

Vår gård ligger i en vacker miljö som gränsar både till havet och skogen där det finns mycket att se och göra. Långpromenader längst havet, löprundor på skogs -och grusvägar, långgrunda stränder och pittoreska fiskelägen. Runt marken som hör till vår gård finns en naturstig. Ta en löprunda eller en promenad ned till havet, runt hjorthänget eller bara upptäck den fantastiska miljön som närområdet har att bjuda på. En plats för återhämtning och rekreation.


Vi har nio stugor och fyra lägenheter i Fröjel, vid Gotlands sydvästra kust.

Vi har sju handikappvänliga stugor på 45 kvm som är utrustade med sovrum, kök och badrum. Alla kök är komplett utrustade och har kaffe-och vattenkokare, micro, brödrost samt kyl med liten frys/frysfack.

Alla har sin egna uteplats med en eldplats och grill. Stugorna är V-formade, vilket skapar ett insynsskyddat och ostört läge.

​Vi har två större, nyrenoverad stugor på 58 kvm.

​Det finns stugor med två sovrum och stugor med ett och vi har även fem stugor där husdjur är välkomna.

​Vi har även fyra lägenheter på 56 kvm som ligger andra våningen i vår lada. Alla har balkong, Wi-fi och tillgång till grill. Varje lägenhet rymmer fyra enkelsängar samt en enkel bäddsoffa.

Vi finns på gården och tar emot er vid ankomst!


Inom några kilometer finns det fina badmöjligheter för hela familjen. Gustavs, Sandhamn, Brime, Djupvik och Valvle bjuder på fantastiska stränder.

I Klintehamn finns det mesta man behöver, Coop, Bageri och Cafe, Apotek, Restaurang och Pizzeria, Frissör, etc.

VISBY 3,5 mil

KLINTEHAMN 3 km

FÅRÖ 10 mil

HOBURGEN 6 mil