NOVI Resort
NOVI Resort
NOVI Resort
NOVI Resort
NOVI Resort
Boende Hotell och rum Hotell

NOVI Resort

Strax norr om Visbys ringmur ligger NOVI Resort. En resort & hotellupplevelse för dig som vill uppleva känslan av att vara utomlands – fast i Sverige! Hotellet ligger perfekt beläget vid havet med närhet till såväl stadslivet i Visby som till Gotlands natur.

NOVI Resort ligger i Visby, platsen med mest soltimmar i landet. Med ett naturreservat i ryggen med utsikt över havets obrutna horisont och enbart 1 km norr om Visbys ringmur, får du som gäst hos oss det bästa av båda världar.
Det finns 125 enheter fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter/rum i olika storlekar, allt ifrån 18 till 147 kvm. Alla rum har minst en altan med utemöbler och många har havsutsikt. På anläggningen finns dessutom två restauranger, uppvärmd pool och gym. 
 
Husdjur:
Vill ni boka en enhet där man får ha husdjur med sig måste ni vända er till vår bokningsservice, enklast är att skicka ett mejl till boka@noviresort.se så hjälper vi er.
Vi har en del enheter där det är OK med husdjur, det är i våra 3 olika bungalowtyper, Studio, Standard och Ocean Front. Använd gärna bokningssidan för att jämföra priser för olika objekt och tidpunkter men själva bokningen gör ni via mejl.
 
Åldersgränser:
Vi har 18 års åldersgräns, vilket innebär att reser man utan målsman måste alla i sällskapet ha fyllt 18 år. Vecka 29 höjs åldersgränsen till 25 år! Uppfyllande av åldersgräns är ett krav för att få tillträde till boendet.