PARstugan 2 bäddar, 12 kvm
PARstugan 2 bäddar, 12 kvm
PARstugan 2 bäddar, 12 kvm
PARstugan 2 bäddar, 12 kvm
PARstugan 2 bäddar, 12 kvm
PARstugan 2 bäddar, 12 kvm
PARstugan 2 bäddar, 12 kvm
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

PARstugan 2 bäddar, 12 kvm

En Parstuga - i dubbel bemärkelse. För två personer och sitter ihop två och två. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

En Parstuga i dubbel bemärkelse på Visby strandby. För två personer och sitter ihop två och två. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

En välplanerad och fin campingstuga med plats för två personer (dubbelsäng). Stugan är utrustad för självhushåll och har en liten veranda under tak med utemöbler. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Stugorna är 12 kvm stora och rymmer det mesta - ett rum med dubbelsängar (går att ta isär). I stugans finns även kyl, spisplatta, micro, kaffebryggare och köksutrustning (enkel). Inget rinnande vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder WC, duschar samt även tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2personer), önskas mer duschtid kan det köpas som ett tillägg.

Även slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. En parkeringsplats finns i närheten av stugan.

Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför.

På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Vecka 29 (13/7 - 20/7 2024) är det skärpt åldersgräns. Den person som står ansvarig för bokning skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan under hela vistelsen beroende på vad som bokas.