Roomoon - HÄNGANDE tält 2 bäddar
Roomoon - HÄNGANDE tält 2 bäddar
Roomoon - HÄNGANDE tält 2 bäddar
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

Roomoon - HÄNGANDE tält 2 bäddar

Roomoon - ett hängande tält med plats för två personer. Ett äggformat tält som hänger i ett träd. Man svävar över anläggningen med utsikt över havet. På kvällen när den är tänd med alla sina små lampor blir det en magisk känsla för de flesta.

Roomoon - ett hängande tält med plats för två personer. Ett äggformat tält som hänger i ett träd. Man svävar över anläggningen med utsikt över havet. På kvällen när den är tänd med alla sina små lampor blir det en magisk känsla för de flesta. Notera gärna att den gungar lite.

Det finns enklare husgeråd och litet bord med pall till. Kom ihåg att ta med lakan, täcke/sovsäck o kudde. Madrass finns men om extra komfort - ta med liggunderlag. Tältets diameter är 180 cm. Maxvikt för boende totalt 180 kg. För att nå boendet måste kan kliva upp på en stege.

Anläggningen är belägen intill havet strax norr om centrala Visby. In till Visbys stora utbud är det endast en kort promenad.

Liten sittpall finns och stor möjlighet till en fantastik solnedgång finns.

Parkering kan erhållas på området, men inte alltid i direkt anslutning till stugan. Parkeringsplats skall bokas i förväg.

Dusch, WC samt stort kök med TV-rum finns i fina servicehus. I stugans pris ingår fem minuters dusch per dag (1-2personer), önskas mer duschtid personer kan det köpas mot tillägg. Även slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området har wifi.