SJÖstugan 4 bäddar, 16 kvm med WC
SJÖstugan 4 bäddar, 16 kvm med WC
SJÖstugan 4 bäddar, 16 kvm med WC
SJÖstugan 4 bäddar, 16 kvm med WC
SJÖstugan 4 bäddar, 16 kvm med WC
SJÖstugan 4 bäddar, 16 kvm med WC
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

SJÖstugan 4 bäddar, 16 kvm med WC

Små fina stugor med fyra bäddar om 16 kvm på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

Små fina stugor med fyra bäddar om 16 kvm på Visby strandby. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Campingen är belägen intill havet i norra delen av Visby. Till Visbys rika utbud innanför murarna är det endast en kort promenad.

En välplanerad och fin campingstuga med plats för fyra personer. Stugan är utrustad för självhushåll och har en veranda under tak på ca 8 kvm med utemöbler. Här kan man njuta av magiskt fina solnedgångar.

Stugorna är 16 kvm stor och rymmer det mesta - ett stort rum med två våningssängar, matmöbel, pentry med kyl, spis, micro, kaffebryggare och köksutrustning (enkel) samt ett litet badrum med toalett och handfat. Stugorna har både kallt och varmt vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar samt även tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2personer), för tillkommande personer kan mer duschtid köpas.

Även slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. En parkeringsplats finns i närheten av stugan.

Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför.

På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Vecka 29 (13/7 - 20/7 2024) är det skärpt åldersgräns. Den person som står ansvarig för bokning skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan under hela vistelsen beroende på vad som bokas.