Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Strandakar Hotell
Boende Hotell och rum Hotell

Strandakar Hotell

Strandakar Hotell & Restaurang, ett nybyggt designhotell i unik gotländsk miljö.

Lämna vardagens stress och må gott i lugnet och harmonin hos oss på Strandakar Hotell & Restaurant. Njut av god mat och dryck, den vackra naturen och all kultur som finns i omgivningarna.

På Strandakar gör vi allt för att våra gäster ska få en oförglömlig upplevelse. Vi ger våra gäster sinnesro att utforska Gotland, upptäcka naturen och njuta av fridfullheten och harmonin hos oss. Våra hotellrum är designade för att fungera som en flykt från stressen i våra dagliga liv och för att ge er en helhetsupplevelse i lantlig lyx. 
 
Strandakar erbjuder två restauranger och tolv stora, lyxiga rum, alla med egen uteplats. Rummen är modernt inredda med generösa badrum. Hela anläggningen har fritt trådlöst internet.

 Njut av maten i Bistro S med sin vackra innergård eller av delikata anrättningar i Restaurant Strandakar. Vi erbjuder alltid våra hotellgäster middag även då restaurangerna är stängda. Vi serverar en härlig frukostbuffé kl 8:30 - 10:00 varje dag.
 
Vår kökschef Andreas är stolt över att använda lokala produkter. Vi samarbetar med flera lokala företagare för att ni ska få närodlade råvaror av högsta klass. I vår trädgård odlar vi våra egna örter och vi är självförsörjande med vår egen honung.
 
I vår stora trädgård hittar du gravar från brons/järnåldern, liksom många orkidéer och vackra fåglar.

Strandakar Hotell & Restaurant är ett nybyggt hotell med mycket hög klass. Vi upprätthåller miljövänliga standarder även om vi valt att inte certifiera oss. Vi öppnade 2018 och du hittar oss på Gotlands östra kust.