Strandhugget 4 bäddar. 15 kvm
Strandhugget 4 bäddar. 15 kvm
Strandhugget 4 bäddar. 15 kvm
Strandhugget 4 bäddar. 15 kvm
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

Strandhugget 4 bäddar. 15 kvm

Välplanerad campingstuga för upp till fyra personer. Litet pentry i stugan och nära till dusch och WC i närliggande servicehus. Terass mot havet och solnedgången. Parkering för bilen ingår i dygnspriset. Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför.

Campingstuga med fyra bäddar på ca 15 kvm. Ligger i etage mot havet med en vacker havsutsikt från de flesta stugor. Stugan är utrustad för självhushåll och har en terass med utemöbler. Här kan man njuta av havet och solnedgången. Nära till badbrygga och badstrand.

Stugan är välplanerad och rymmer det mesta - Rum med två våningssängar. Här finns även en matmöbel, litet pentry med kyl, spis, micro, kaffebryggare och köksutrustning (enkel). Stugorna har både kallt och varmt vatten. De ligger i anslutning till servicehus med god standard som erbjuder duschar, toaletter, tvättstuga samt stort kök. Då vi vill värna om vårt vatten kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår dock tio minuter dusch per dag (tänkt till 1-2 personer), för tillkommande personer kan familjekort med mer duschtid köpas.

Lakan och handduk medtages och stugan lämnas väl städad vid avresa. Slutlstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Hela området täcks av wifi. Parkeringsplats ingår och finns i närheten av stugan.

Rökning i stuga och på terass är inte tillåten. Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför.

På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Vecka 29 (13/7 - 20/7 2024) är det skärpt åldersgräns. Den person som står ansvarig för bokning skall vara minst 25 år och skall också vara boende i stugan under hela vistelsen beroende på vad som bokas.