Strandhyddan 2 bäddar
Strandhyddan 2 bäddar
Strandhyddan 2 bäddar
Strandhyddan 2 bäddar
Strandhyddan 2 bäddar
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

Strandhyddan 2 bäddar

Liten stuga med två bäddar, utrustad med enklare pentry. Möblerad veranda med utsikt mot havet och solnedgången. Fri parkering ingår i dygnspriset. Rökning i stuga och på veranda är inte tillåten, utan endast på angivna platser. Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför. Nära till badbrygga och badstrand.

Stuga med två bäddar på ca 10 kvm, en liten stuga som ändå rymmer det mesta - rum med en dubbelsäng (160 cm). Här finns även liten matmöbel, kyl, kokplatta, mikro, kaffebryggare och enklare köksutrustning.

Strandhyddan är placerade i etage och altanerna, som är försedda med utemöbler, är placerade ut mot havet där man kan njuta av solnedgången. Det är nära till servicehus med god standard som erbjuder vatten, duschar, toaletter, tvättstuga samt stort kök. Då vi värnar om vårt vatten på ön kostar det några kronor att duscha hos oss. I stugans grundpris ingår dock tio minuter dusch per dag, lagt på ett duschkort (tänkt till 1-2 personer). För tillkommande personer kan familje-duschkort med mer duschtid köpas.

Lakan och handduk medtages och stugan lämnas väl städad vid avresa. Slutstädning samt lakan och handduk kan bokas mot tillägg.

Vi erbjuder fri WiFi för anläggningens gäster. Parkeringsplats ingår och finns bredvid stugan.

Rökning i stuga och på altanen är inte tillåten/tillåtet? utan endast på angivna platser. Hundar är fina men i dessa stugor håller vi dem utanför. På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Barn/ungdomar under 18 år som reser och bor med föräldrar är Ok.