Surflogiet
Surflogiet
Surflogiet
Surflogiet
Surflogiet
Boende Hotell och rum Hotell

Surflogiet

På Surflogiet sover du gott i de bästa sängarna som finns. Byggda i endast naturmaterial så som bomull, lin, ull och svensk fura. Vi är stolta över att vara en hästensanläggning så vi kan ge dig de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.

Precis vid stranden, på Gotlands västra sida och i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surfllogiet. Ett litet paradis, med rötterna i surfkulturen ett stort hjärta flör livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Surflogiet har ett eget strandområde och på logiet finns även baren och centret.
Baren
Ta av dig skorna! Känn sandkornen kittla dina fötter. Solen värmer dig i ansiktet samtidigt som den tackar för sig och sakta sjunker mot horisonten. Skratt och leenden blandas i sköna toner från högtalarna. Den enkla, goda & ekologiska maten i kombination med lokala drycker avnjuts bäst i sällskap med de du älskar mest. Låt barnen springa själva bort till lekområdet eller använda naturens egna sandlåda.
Centret
Det är hit du vänder dig när du vill boka aktiviteter eller hyra brädor och kajaker! Öppet hela dagarna mellan 10:00 - 21:00.
Fri WiFi på hela området. Frukostkorg ingår och serveras mellan 08:00 - 10:00 och du väljer själv din tid vid incheckningen.
Välkommen till Surflogiet!