Visby, STF Hotell
Visby, STF Hotell
Visby, STF Hotell
Visby, STF Hotell
Visby, STF Hotell
Visby, STF Hotell
Visby, STF Hotell
Boende Stugor och lägenheter Lägenhetshotell

Visby, STF Hotell

Visby Lägenhetshotell är ett nybyggt lägenhetshotell som öppnade till sommaren 2015! Vi erbjuder smakfullt inredda lägenheter med självhushåll samt tillgång till pool. Wi-Fi och parkering (i mån av plats) ingår.
Här bor du ca 800 meter från Visby Ringmur i en lugn men central omgivning. Hos oss kan du koppla av och njuta av ett dopp i poolen.

Här trivs hela familjen! Vi har ett mysigt poolområde med solsängar och sällskapsytor med grillplatser för lyckade kvällar. Ni bor endast ett stenkast från Visby Ringmur med närhet till ett stort restaurang-, nöjes- och kulturutbud.

Våra nybyggda lägenheter har ett fullutrustat kök, badrum och sov-/allrum för en komfortabel vistelse. När du hyr en lägenhet hos oss kan du själv välja om du vill laga mat i köket, grilla vid poolen eller besöka någon av Visbys trevliga restauranger. Det smidiga är att du väljer själv!

Vi erbjuder våra gäster fri parkering i mån av plats, tvättstuga och fritt Wi-Fi. Receptionen är bemannad dagtid och där går det bra att låna spel, pyssel och simdynor till våra mindre gäster.

Vi kan även erbjuda enklare frukostkorgar, vänligen kontakta hotellet om ni önskar boka frukost. Det går bra att boka för en eller flera dagar, det bestämmer ni helt själva!