Warfsholm
Boende Hotell och rum Pensionat

Warfsholm

Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Det är en livfull plats med restaurang, café och eget bageri. Pensionatet ligger nära samhället Klintehamn.

Pensionat Warfsholm byggdes av ”Karlsökungen” Willy Wöhler 1899. Det har alltsedan dess varit en plats för rekreation och umgänge.
 
Warfsholm har 98 bäddar i hotellrum och stuglägenheter. Vi har café, restaurang, bibliotek samt egen badplats. Dessutom hittat du en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter. (Höst, vinter och vår har restaurangen begränsade öppettider.)
 
Det är gångavstånd till båten till Stora Karlsö med fantastiska naturupplevelser. Mindre än tio minuter med bil från pensionatet ligger Kronholmens golfbana, rankad tvåa i Sverige. Den populära Tofta strand finns cirka 15 minuter bort. Warfsholm ligger centralt på Gotland och är en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter till hela Gotland, allt från Fårö till Storsudret.
 
Pensionatet ligger nära samhället Klintehamn. Buss 10 tar er till Visby på en dryg halvtimme.
Samtliga rum är rökfria. Hundar är tillåtna i Gäststugan 25-28 mot extra avgift samt i stuglägenheterna.
 
Incheckning från klockan 15. Vänligen meddela planerad sen incheckning i bokningen.
Utcheckning senast klockan 11.