Wisby Residence B&B
Wisby Residence B&B
Wisby Residence B&B
Wisby Residence B&B
Wisby Residence B&B
Wisby Residence B&B
Wisby Residence B&B
Wisby Residence B&B
Boende Hotell och rum Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.

Njut av havsbadet i din alldeles närhet med endast några fotsteg och i bara badrocken. Så det mesta av det bästa som vår fantastiska stad har att erbjuda ligger utanför din dörr eller inom bekvämt promenadavstånd från ditt boende. Några av våra rum har dessutom sjöutsikt. I det nyrenoverade boendet hos oss delar du på ett pentry, ett badrum samt en gästtoalett och allt på samma våningsplan.

De tre rummen är ljust marint inredda i vitt, blått och grått och samtliga rum delar på ett badrum samt en gästtoalett. De allmänna utrymmen är nyrenoverade och fräscha. Det finns tillgång till kylskåp med frys.

Hos oss ingår en enklare frukost som finns i det gemensamma pentry/kök. Varje rum har sina egna anvisade råvaror och kan själva bestämma när och var de önskar inta sin frukost. Kaffe och te finns när man blir sugen, bara att brygga sin kopp och njuta. I din frukostlåda har vi mjölk, yoghurt, marmelad, smör, ost, skinka, grönsak så som tomat, gurka eller paprika. Det finns naturligtvis bröd och flingor som man kan förse sig med. Ägg finns också och du kokar det själv för bästa resultat.

På Wisby Residence älskar vi djur men tyvärr får de inte vistas i våra rum. Givetvis är hela anläggningen rökfri. Vårt boende är ett lugnt familjeboende.

I priset ingår, förutom frukost, även linnen och handdukar, slutstäd samt Wifi.

FÖR DIN SÄKERHET! För oss är det viktigt att vi håller hög standard gällande vår städning.
Med jämna hälsosamma mellanrum så används en desinficeringsmaskin (ozon) på
rummen och allmänutrymmen.  Allmän utrymmen städas, handtag torkas av och desinficeras flera
gånger dagligen. Våra gäster har även tillgång till våra medel för att upprätthålla hälsa och hygien.

På grund av festivalveckan "Stockholmsveckan" tillämpar vi en strikt åldersgräns för vecka 29 och 30, datumen 17 till 30 juli. Gäster under 25 år kan endast checka in om de reser som en del av en familj under dessa datum.

Varmt välkommen!