Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Alva Stugby
Boende Stugor och lägenheter Stugbyar

Alva Stugby

Den idylliska och lugnt belägna stugbyn ligger på södra delen av ön, 57 km söder om Visby och 7 km söder om Hemse, en större ort där man hittar affärer, apotek, bank, simhall osv. Vid skogsbrynet står de fem trästugorna runt en damm, som vi själva anlagt.

Stugbyn består av fem små stugor mellan 12 och 15 m². Stugorna ligger enskilt i skogen runt en damm, har en separat servicebyggnad/frukostkök, som delas med de andra stugorna samt en grillplats. I frukostköket finns en mikrovågsugn, vattenkokare, kaffemaskin, 4 kylskåp samt spis med 2 plattor. Kokmöjligheterna är begränsade. Husdjur är inte tillåtna i stugorna.

Ett fräscht, nybyggt badhus med två toaletter och två duschar används av alla gäster. Lekplats och lekstuga gör den lilla stugbyn komplett. Vill du bo på en plats, som ger dig vila, rekreation, underbar natur och närhet till havet? Då har du kommit precis rätt hos oss.

Stugbyn ligger i skogen vid landsväg 142, knappt 6 mil söder om Visby och 7 km söder om Hemse. 1 mil till havet och badstrand i Nisseviken eller Ronehamn.
Närmaste busshållplats är Gimbrings! Buss nr. 10 och 11 från Visby.
Stationen är ny precis vid vår tomtgräns. Passar perfekt!

I Hemse finner du affärer, bank, vårdcentral, tandläkare, apotek, simhall mm.